Sağlıklı Yaşam Sporu-Aralık

Beslenme Dostu Andaç Projesi Kapsamında Pazartesi ve Cuma Günleri Okul Bahçesi ve İçinde Sağlıklı Yaşam Sporu Yapılması

03.01.2018 421

Beslenme Dostu Andaç Projesi kapsamında Aralık ayına ait olan etkinlik için İlkokul Müdür Yardımcımız ve Proje Koordinatörümüz Melis NERGİS ve Ortaokul Müdür Yardımcımız aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ersin KATILDİ ile birlikte ilkokul ve ortaokul öğrencileri her hafta Pazartesi ve Cuma günleri İstiklal MArşı töreni öncesi ve sonrası okul bahçesinde SAĞLIKI YAŞAM İÇİN HAREKET ET sloganıyla egzersiz yapmaktadır. Çocukların egzersiz sırasında oldukça eğlendikleri gözlenmekte olup etkinliğin alışkanlık haline gelmesi çocuklara olumlu şekilde yansımıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

Etkinlik videosu için tıklayınız.

08-01-201808-01-2018